Keystone logo
MIU City University Miami Master of Science in Educational Leadership, Management and Emerging Technologies
MIU City University Miami

Master of Science in Educational Leadership, Management and Emerging Technologies

Miami, Hoa Kỳ

18 Months

Tiếng Anh, Người Tây Ban Nha

Toàn thời gian

Request application deadline

02 Sep 2024

USD 5.000 *

Trộn lẫn, Học từ xa

* scholarships available; pay tuition fees in installments

Giới thiệu

Thạc sĩ về Lãnh đạo, Quản lý và Công nghệ mới nổi tập trung vào ba lĩnh vực chính, cho phép bạn có được các kỹ năng và kiến thức cần thiết để hiểu những thay đổi và xu hướng mới của quản lý giáo dục trong bối cảnh xã hội hiện đại, luôn thay đổi.

  • Hiểu một thế giới đang thay đổi: những thay đổi, đổi mới và xu hướng kỹ thuật số mới. Những người tham gia sẽ đi sâu vào cách thế giới đang thay đổi và tác động của nó đối với các tổ chức giáo dục và mô hình học tập. Ngoài ra, họ sẽ nâng cao tư duy đổi mới về giáo dục từ góc độ số hóa và công nghệ mới.
  • Quản lý cơ sở giáo dục xuất sắc. Mô-đun này được thiết kế để nâng cao tầm nhìn đa ngành và chiến lược của các tổ chức giáo dục. Những người tham gia sẽ được trang bị để thiết kế, thực hiện và áp dụng các chiến lược tăng trưởng và tạo ra giá trị cho tổ chức giáo dục của họ, cũng như lãnh đạo các dự án đổi mới.
  • Một chương trình dựa trên Phương pháp. Nâng cao khả năng quản lý và lãnh đạo của bạn, tăng cường khả năng quản lý nhóm, điều hướng sự thay đổi và sự không chắc chắn cũng như tiềm năng truyền cảm hứng và thực hiện ở mức cao nhất của bạn.

MIU offers you the opportunity to choose from two different study modes. Each format is designed to meet the different specific needs of students.

Online

  • Adapting to your rhythm. Distribute your workload according to your personal study rhythm, schedule, and career. This enables you to strike the optimal balance between your learning and professional objectives.
  • Top educational technology. Our program employs the best use of technology for education to provide an exceptional distance learning experience. We use a combination of online discussions, multimedia documents, video conferences, workshops, and more, to provide a highly adapted, interactive, and user-friendly educational experience.
  • Because life is digital. Every day, businesses have teams scattered throughout the world, leading projects from different parts of the globe. Our online format mirrors this reality, allowing you to strike the balance between academic progress, professional growth, and personal fulfillment. Don’t put your life on hold!

Hybrid

  • The US Experience. Live in Miami, an international hub of multiculturalism, and experience the hustle and bustle of a major US city.
  • Truly diverse. Meet international professionals from different backgrounds and create long-lasting business relationships.
  • A burst of vision. Each cohort is hand-selected and limited in size, allowing each and every student to personally interact with international faculty and classmates, getting the most out of their classes.

Học sinh lý tưởng

Cơ hội nghề nghiệp

Chương trình giảng dạy

Tuyển sinh

Học phí chương trình

Về trường học

Câu hỏi